Adeptul simplitatii sofisticate.

pentru ca nu imi permit altceva.

Intr-o lume in care oamenii vor sa auda doar ce le convine, am ales sa fac exact opusul, sa spun ceea ce gandesc.

Din clipa in care am renuntat sa ma mai incadrez in tiparele societatii, totul s-a schimbat in bine de la o zi la alta. Less is more, raportat la stilul de viata, nu inseamna sa traiesti cu mai putin, ci sa elimini ce nu este esential:

  • nu mai pierzi timp cu oameni doar pentru ca asa trebuie;
  • nu vad rostul in a te abtine sa spui ce gandesti;
  • renunti la cei care arata falsitate, aroganta, superficialitate;
  • cand spui DA, atunci este DA, respectiv, cand spui NU, este NU;
  • incerci pe cat posibil sa faci doar ce iti place.

Analizand atent fiecare punct in parte, par lucruri usor de realizat, dar ce sa vezi, cand vrei sa faci un pas in lateral, societatea te trage inapoi.

Cred cu tarie in puterea de a alege. Sa alegi cu cine interactionezi, cu cine lucrezi, cum sa iti traiesti viata, departe de normele impuse. Dar nu gresi, asta nu te face un ‘ciudat’ decat in ochii celor care nu au curajul sa aleaga pentru ei, asa ca nu pierzi mare lucru.

Cand am creat KlientUp, am facut greseala de a lucra cu toti, pe orice suma. Pur si simplu horror. Astazi, datorita alegerii de a iesi din tipar, clientii sunt atent selectionati, iar proiectele in care ma implic sunt cele cu care ma identific.

Aroganta? Deloc. Este o alegere Si stii cum se simte? MINUNAT!

Ce se intampla aici pe blog?

In primul rand este spatiul, mediul meu in care imi expun ideile, parerile. In al doilea rand, m-as bucura ca un copil daca as putea influenta si o singura persoana macar sa faca switch-ul asta.

Daca ti se pare interesant si vrei sa mi te alaturi, poti intra si tu in bunkăr.

Cheers!